Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Andra val än valet

så nu vill jag inte höra ett ord till om valet även om mitt val inte gick dit jag ville utan det gick åt ett annat håll så är det nu  bara å gilla läget på den fronten . Dock så har det gjorts andra val oxå som känns både fel men även rätt och i detta val så känns det som majoriteten av mina hjärnceller valde rätt väg . Mmm låter kryptiskt kanske men nu så är det defenetivt att min far flytta in på ett äldre boende . Och gårdagen gick i både dur å moll då jag var å hällsa på honom första gången på sitt nya boende och då hans sambo gått så får jag höra att han undrar varför han blivit inhyst här och att det berode på att  hon ville bli av med  honom en första tanke föll att har hon verkligen gjort rätt ??? Men efter ett tag så förstår jag att jo det var rätt val för minnet sviker honom o framför allt närminnet han fråga fler gånger om vi åkte två bilar till honom å även så prata han om vägen utanför hans boende inte var så trafikerad fast det kom rätt mycket bilar på den vägen . Men även så har han backat tiden då han kallade korna som gick i hagen utanför för sina kor och det kommer sig av att han jobbat många år på bondgårdar med å ha hand om just djuren . Och han glömmer bort tid å rum ibland å jodå det finns fler orsaker men dom tänker jag inte ta upp då dom är i mina ögon av privat karaktär men ni som har era föräldrar på ett äldre boende vet vad jag menar . Men ändå känns det väldigt konstigt å många tankar snurrar i huvudet men tur att jag har min underbara sambo som jobbar inom äldre vården å så gjort i över 25 år hon vet vad som händer när man går igenom detta så hon förklarar å stöttar mig vilket känns mer än skönt å ha henne vid min sida . Mmm en lite mer personligt inlägg idag men ni som läser min blogg ni får må best 

Mvh Affe the carbuf 

Inlagt 2014-09-15 10:41 | Läst 744 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Det är jobbigt när man ser sina kära åldras och tappa det som en gång varit. Men ändå, det bästa du kan göra är att finnas där, vara ödmjuk inför situationen och se till att din far har det så bra det går.
Och det, handlar till stor del om mänsklig värme och omtanke, mer än pengar!!
Jag förstår vad du är i, ha det gott!! //PeterL
Svar från Affe.R 2014-09-15 11:37
Så rätt Peter gäller just nu o bara smälta allt så ordnar det sig och som du säger det är ömhet å omtanke som gäller å inte pengar . Och det verkar vara ett trevligt ställe med bra personal på det boendet han är på och det känns jäkligt bra så slipper man känna oro för den saken i alla fall