Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Bara en tanke som dök upp

  Satt  och  skrev ett inlägg  i en blogg om vad som är en opåverkad bild och påverkad bild och då ramlade en tanke ner i bland dom förvirrade hjärncellerna att dom ämnena  jag har diskuterat o skrivit om i min blogg och i andras bloggar skulle jag alldrig kunna diskutera  med mina kamrater inte ens el jo lite gran med min bästa vän lite beronde på vad det handlar . Så visst är det rätt underligt att man kan sitta och skriva i sin blogg el svara i andras bloggar om ämnen som man inte kan direkt diskutera med sina kamrater o vänner , Eller ja det går ju och diskutera men inte på samma plan som här på FS oberonde av vilket ämne det är . 

Men som sakt det känns rätt konstig att man kan sitta vid ett tangent bord o en skärm och skriva om vad som helst  till helt okända personer som man förmodligen aldrig kommer att träffa el lära känna mer än genom bloggandet . Men som inte direkt går att diskutera med sina vänner . Men ändå är mina få vänner dom bästa man kan ha

Är det fler som känner samma sak ?? 

Sedan något annat som jag kom att tänka på är att jag skriver rätt långa svar och inlägg i min blogg vilket överaskar mig då man inte vart någon hejare på att formulera långa stycken el vad man nu ska säga . Då man gick i skolan så skrev man ju inte mer än det absolut nödvändigaste i svaren och skulle man skriva en uppsats så vart det på sin höjd 3-4 rader el så fuskade man och lånade nått litet kapittel ur en bok . Men allt som oftast så vart man ju avslöjad av läraren hehe 

Hmm känns lite som att jag sakt samma sak två gånger men med olika ord  i detta inlägg men det får ni väl leva med 

Mvh Affe 


(\__/) 
(='.'=) 
(")€(")

Tjingeling

Inlagt 2011-01-16 19:43 | Läst 1513 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera