Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Bara lite skitprat

Mmm vart lite lungt på skrivandet men inte för att inte tid funnits utan mest av lite lathet å sedan har inte insperationen infunits sig för å skriva nått här . Men nu så sitter jag på kammarn å redigerat lite bilder tagna för några dagar sedan när solen behagade komma fram ett par timmar .

Viskan taget från bron i Björketorp 

Viskan igen men nu lite uppströms vid bron i Lekvad 

bara nån ladugård 

Å jag gillade ansikts utrycket på det här fåret ser ut som att det säger att måste du störa me din jädrans kamera mitt i min powernap 

Så må nu best ni som läser min blogg 

Mvh Affe the carbuff 

Inlagt 2015-02-06 16:30 | Läst 875 ggr. | Permalink
Väldigt Instagram liknande redigering. Förutom sista bilden är det too much för min smak
Svar från Affe.R 2015-02-07 10:52
Kan hålla med dig att det liknar instagram redigering men det var sådant ljus när jag tog bilden ända att jag kanske drog lite för mycket i det blåa i överkant men som sagt för övrigt så är det presis som när bilden togs . Men tur att smaken är som baken delad hehe för man kan ju inte gilla allt . Och jag tar gärna imot kritik posetiv som negativ är ju så man lär sig å bli bättre
Så ha en bra lördag Mats
Man behöver ju inte ha inspiration hela tiden.... Fina bilder, speciellt den första, även om den har lite väl mättad himmel... Och ja.... komma där och störa i vilan... ;) Är det Lammpligt?? ;) Trevlig helg! //Peter
Svar från Affe.R 2015-02-07 10:57
Nää fåret tyckte helt klart inte alls det va lammpligt å fota just då haha . Jo den första är ju lite över mättad men som jag skrev till Mats ljuset va sådant just då . Men fick dra upp det blå lite för mycket för att få liv i himlen o det vart lite väl mycket kanske
Har en trevlig lördag Peter
Snygga bilder i läckert ljus! Första bilden tycker jag mycket, mycket om. MVH Yvonne
Svar från Affe.R 2015-02-07 10:59
kul att du gillar bilderna men som jag skrev till Peter o Mats va tvungen å dra upp det blåa lite mycket för himlen va vit å nästan utfrätt men det vart kanske lite för mycket av det goda .
Ha en trevlig lördag Yvonne