Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Bara skrivit av mig lite skit snack

Som rubriken säger bara skrivit av mig lite skitsnack Fick ett ryck å ladda ner Lightroom 4.3 å se om det är nått å köpa el om jag skulle köra vidare på mitt gamla 3,? med tanke på LR 5 kommer om nått halvår och det känns som mitt gamla duger gott o väl just nu i alla fall men gjorde i ordning en gammal grusgrops racing bild mest på skoj o ja se skilnaden det e ju bara å kika på bilderna . Men fick även ett ryck o städa i mina hårdiskar på bilder å försöka få nån ordning på dom okey jag har ju gjort en stor städning när ja uppgraderade till en SSD hårdisk för nån månad sedan . Men upptäkte att jag lika väl strulat till det å fått  samma bilder i två mappar med olika namn men nu så ska det ordnas till engång för alla HaHa en stark misstanke att det kommer o bli fler stor städningar o omflyttningar av bilder även i framtiden .

Men har ju oxå vart iväg ut i solskenet som vi vart lyckligt lottade å få här i 08 omrodet i fredags och kika in på YR.no å kollade upp väder och vind på mitt favorit ställe Oxnö och till min glädje så skulle det blåsa runt 13  s/m Ahh tänkte kul o fota lite fina vågbilder o då jag nyss köpt ett nytt ND filter den här gången ett *ND 8 och for iväg ut jodå nog lös solen alltid den värmde fint men blåsten ja den hade nog blåst bort el så hade någon skruvat ner farten på fläkten för det blåste på sin höjd 3-4 s/m lite besviken vart man ju men man fick ju komma ut i solen så det får ju va gott nog hehe

Nää nog me babbel upp med bilderna då ja börjar med grusgrops racing bilden å sista ja det var den enda som blev nått från min tripp till Oxnö

Bild ett direkt ur kameran

redigerad

Och bilden från Oxnö ja det ända jag gjort är å justera solen lite gran för å fram strålarna lite bättre

Så må väl nu ni som läser min blogg

Mvh Affe the carbuff

Inlagt 2012-12-30 15:29 | Läst 1328 ggr. | Permalink
Härligt Affe! Sista bilden blir en favvo idag!
Ha det så gott!
Åh, den eftertraktade solen, tack för att du delar med dig! :-)
Ett gott slut på 2012 och ett gott nytt år önskar jag dig!
ewa