Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Bil träff I Norrtälje . Ett lämpligt grå filter men vilket ?

Som sakt American car show gick av stapeln i helgen och jag hade nog önskat mig lite bättre väder el ja det regnade ju inte  . Men  då det var gråmulet men ändå ljust och ett väldigt konstigt ljus vart det och det berode väl lite på att utställningen var i en park med många stora träd så det var både mörkt och ljust samtidigt vilket gjorde det väldigt svårt att fotografera för antingen så vart det överxponerad himmel o en bra ljus på bilarna el så vart det mörka bilar o bra exponering på himlen så nu blir det till att inhandla ett grå filter men frågan är bara vilket som är lämpligast inte pris mässigt utan mer användar vänligt och med bra kvallite . Och då det finns både runda med gängor el dom av kokin modell så är frågan vilken är enklast att anväda el kanske man ska köpa både och ? 

Och bild mässigt ja det gick väl så där tycker det blir så plåttrigt på nått sätt med träden i bakgrunden men några bilder vart det som jag tycker vart okey men det kanske blir bättre nästa helg då det blir en tripp till Malmby utanför Strägnes då det är det årliga HotRod reunion med lite acdtion med lite dragracing och lite bättre fotomiljö och för hoppningsvis bättre väder . Men ni får hålla till godå med dom här bilderna så länge 

Må best ni som läser min blogg                                                                                                               Mvh Affe                                                                                                                                                        It`s eihter Affes väg Or the wrong väg..

Inlagt 2011-07-17 22:58 | Läst 2454 ggr. | Permalink
Bild två var riktigt riktigt läcker! Märks att du brinner för det här.
Är det ett tonat gråfilter du täker skaffa? Berätta gärna hur det går, det står på min önskelista med.
Trevlig sommar!
/Ylva
Svar från Affe.R 2011-07-18 00:00
Kallas visst ett brinnande intresse och jag har nog lite mer än ett brinnande intresse för gamla bilar vare sig det gäller orginalere el HotRods el customs . Det är just det som jag inte riktigt vet än men jag är inne på att skaffa både ett tonat och ett ND filter men frågan är väl bara vilket som fungerar bäst av ND filtren .
Underbara -BILDER- Alf . Är själv -FANATIKER- av Dessa gammla -SKÖNHETER . Ha en skön Fortsättning på Sommaren önskar Krillan 54 .
Svar från Affe.R 2011-07-18 16:10
Visst är det sköheter och dom har ju former som en kurvig kvinna oxå HeHe För det kan man ju inte påstå att dom moderna bilarna har då dom näst intill är stöpta i samma form nu mer . Så håll koll på min blogg om du gillar amerikanska skönheter det kommer fler bilder dels från Norrtälje och sedan som jag skrev även bilder från HotRod reunion nästa helg . Men håll specielt koll efter den 16/8 då skall jag ner till Abombers årliga back tävling i Backamo där brukar det vara väldigt mycke kul bilar och då är man som bil freak i sjunde himlen :O)