Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Bokstavligt talat manuell fokusering "Macro insekter"

Då jag idag va ute på lite sök efter ett ödehus som jag trodde mig hittat via mina gamla kartor å google sattelit bilder visade sig va ett sommar ställe som fortfarande va i bruk . Men väl i skogen så slog jag mig ner i en liten glänta bara för å sitta i lugn å ro och efter ett tag så började insekterna dyka upp å denna lilla gröna gynnare dök upp först på min arm . Å det va inte det lättaste å dels hålla den i fokus då jag va tvungen å sköta kameran med den lediga handen så det va bara å ställa objektivet på max å sen sköta skärpan genom att flytta armen . Vilket inte som sagt va så lätt då den lille krabaten inte riktigt ville sitta still på armen . Och jag kan tänka va folk skulle tänka om mig om något fått syn på mig sittandes å vifta med armen framför kameran å sen ha ögot i kameran samtidigt hahaha 

Även en fluga satte sig i min närhet plus ett x antal andra insekter så som fjärillar även stora sländor dök upp efter ett tag men tyvär så svåra å fånga dom på bild 

å jodå även imsevimse spindel dök upp dock inte där jag satt utan på vägen hem 

Så må nu best ni som läser min blogg 

Mvh Affe the carbuff 

Inlagt 2015-08-29 23:12 | Läst 762 ggr. | Permalink
Den andra bilden va kul. Va mycket levande det finns, om man kollar noga i närområdet.