Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Börjar kännas trångt el det bor lika många .......

Då man är lite av en ensamvarg så gillar jag utrymme runt omkring mig men nu börjar det kännas jäklligt trångt och man börjar känna sig jäkligt trängd i en hörna .  Då man är van att ha sin egen "kupe" och så får man helt plötsligt dela den med en till då min son flyttade hem till mig vilket inte är så lätt att handskas med den nya situationen då man har bott solo i närmare 10 år . Men nu så är väl detta inge större problem då han inte är hemma så ofta och att vi kommer bra överens . Men "reviret" på utsidan av kupen börjar oxå kännas lite väl trångt och överbefolkat för att vargen inom mig ska trivas . Vad jag menar är att jag börjar tröttna på att sitta i kö minst 2-3 timmar om dagen o folks attityd i trafiken med att köra typ jag ska först o jag har brottom till att komma först till kistan . Och det är ju presis likadant vart man än är även så jagar folk runt i mat affären el vilken affär det än nu vara så vill man komma först i kön sen om man "trampar" över folk det spelar tydligen ingen större roll bara man kommer först i kön . Men hur fan man än vrider på det så är det alltid någon före en i kön så varför jaga som en idiot vilket bara resulterar i en krasch . Vilket det gjorde härom dagen på E4an mitt fram för ögonen på mig . Det låg två bilar i mitten filen av 3 filer den första byter fil till höger då han kör lite långsammare än han bakom som ligger ca 60-70 m bakom . Men då kommer det en bil i högfart i höger filen som försöker smita i mellan dom 2 bilarna men vad han inte ser el märker är att han som ligger i mitten filen accelererar och vipps så vart det lite för trångt och killen i mitten filen träffan bilen i baken vilket resulterar i att han snurrar runt och träffar bilen som nyss bytten till höger fil i baken allt detta resulterar i att 6 bilar krockar bara för att en person  hade lite mer brottom och dom 100 tals andra som oxå hade lika brottom dom vart  ståendes i nån halvtimme bara för att just HAN hade brottom till något som vederbörande nu missade totalt . Detta var ingen ovanligthet i trafiken detta händer minns ett par gånger i veckan här Stockholm trafiken  . Och för att köra lite statistik på vad jag menar att det börjar bli trångt så bor det snart lika många i Stockholms län  (  just nu 2,1 milj ) som det bor i hela norrland vilken räknas ifrån Dalälven älven och uppåt om jag inte har helt fel . Och stockholms län är inte så jäkla stort lite groft räknat så går det ca 6 mil i varje vädersträck från centrum av Stockholm . Så nu maler vissa tankar på att byta revir vilket skulle kännas jäkligt skönt men då man är väldigt rotad här omkring har alla mina vänner min son här och sedan att man blir 50 om en månad hjälper ju inte till och sedan så gäller det ju att hitta ett nytt jobb som jag skulle kunna trivas med vilket jag gör med mitt nuvarnde jobb . JaJa bara lite tankar som jag kände att jag behövde skriva av mig .

Så må best ni som läser min blogg 

Mvh en trängd varg 

Inlagt 2011-11-12 13:23 | Läst 1619 ggr. | Permalink
mentaliteten att det är en dag i morgon existerar nog inte i sthlm.när jag körde på norrland tyckte man att det blev lungt när man passerat sundsvall.ha en trevlig kväll.mvh ronny
Kan inget annat än o hålla med att folk tror att allt helst ska vara fixat igår . Men för o tala om trafiken så behöver man bara passera Arlanda avfarten så blir det genast lugnare tempo tycker jag och det märks ännu mer när man kommer utifrån o ska in till Tokstan norr ifrån då ökar tempo o trafiken så fort man kommer till Märsta så är alla dårar bara helt plötsligt i trafiken från ingenstans