Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Börjar komma igen från Olyckan

Ja ni som läst tidigare inlägg vet jag jag menar . Mmm vet det har varit lite tyst ett tag å det beror mest ork då jag mitt i allt fick en kraftig lunginflamation  som tog all kraft som fanns inkl 5 kilo och ja ni som vet vem är så är 5 kilo rätt mycket då man i normal fall väger ca 62 kg . Men nu så nu börjar man äntligen se ljuset i tunneln alla revben är så gått som läkta inkl dom sprick i tre kotor  har läkt å känns okej . Dock pga min jäkla dumhet å envishet så har jag sträckt en muskel i ryggen . Mmm då vi bytt tak på huset både råspont å hela kittet dvs råspont papp å pannor plåt inklädad av skorssten . Och en av killar frågade mig om en grej på taket och idiot å enveten man är så gav man sig på att klätra upp på stälningen vilket straffade sig med en sträckt muskel . Men då jag går på rehab o en fysterapt så fixar det sig i gymmet hehe så planen är att börja jobba 1a veckan i maj  

Inlagt 2021-04-14 22:03 | Läst 415 ggr. | Permalink
Låter som det går åt rätt håll ändå.... Började undra lite vart du tog vägen...

Bra bilder!
Svar från Affe.R 2021-04-18 16:11
Tack förstår att man undrar men när jag hade varit hemma ca 1 .5 månad så började kroppen tillåta att jag kunde va ute och gå men så tyckte kroppen annat och fick en kraftig lunginflamation som tog all ork å musten ur mig så har helt enkelt inte orkat vara aktiv