Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Bromsa upp i lvet del 2

Fortsätter lite på ett tidigare tema om just att ta å dra i handbromsen i livet . Var ut på mitt favorit ställe tidigt i morse landa ca 0600 då var det kolsvart å jag trodde i min enfald att man skulle vara helt ensamen HaHa . Ack vad man bedrog sig då havsörings sesången komit igång så var  det några fiskare redan på plats . Men då jag gick åt ett annat håll så vart jag snart ensamen . Tyvär så vart det inte riktigt vad jag hade tänkt mig i väder väg då jag tänkt mig ett stilla hav i dimma . Men det vart ju i alla fall lite dimma dock lite blåsigt . Men för att åtegå till bromsen så säger jag en sak til alla stressade mäniskor kast in ungen/ungarna hos grannen mormor el ja vart ni nu tycker är lämpligt en tidig söndag morgon . Och ta er tid att åka iväg antingen som jag gjorde till havet el till någon insjö å bara sett er ner på en stubbe stoch el ja vad som å släng mobilen i bilen å bara vara . Jag lovar det är en sådan skön hjärn masage så det går inte att beskriva att bara sitta i tystnaden och höra vågs´kvalp å vindens brus i träden .

Så här e livet som bäst och jag trivs som fisken i vattnet när jag är här ute

 

Inlagt 2010-10-10 15:03 | Läst 1829 ggr. | Permalink
Är det från "vårt" favoritställe Affe? ;o)
Jättefina bilder! Gillar speciellt den översta.
Är det Du på den bilden?
Ha det gott!
Mvh Milla
Japp å japp det e jag å det är vårt favo ställe e så mysigt där ute för går man iväg en bit blir man ensam kan bara vara å sitta i lungn o ro är som jag skrev skön hjärn masage
Ser härligt ut!
Att sitta på en sten och titta på havet i lugn och ro en stund är väldigt skönt.
Annars är favoriten så här års att tända en brasa, lägga sig på soffan och lyssna på något stillsamt på radion och titta på mörkret där ute.
Ha det bra!
/Ylva

PS. Nappade det?
Svar från Affe.R 2010-10-10 20:09
Ahh det är alldrig fel å ligga framför en brasa å mysa det är ju lika rogivande det oxå å bara vara å studera eldflammornas dansande å lysna på eldens knaster å sparkande å lyssna på lite tung blues å ett glas fin gammal rökig whisky :0)
Vet inte om det nappade då fiskarna va borta när jag kom tillbaks till bilen