Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Bua fyr o nån bröllops bild till oxå

Ja jag vet inte om den heter så men den ligger på en udde i Bua hamn och jag o min älskade sambo va dit å hade lite picknick med oss så som kaffe termos å lite goa kakor å så en engångs grill å lite korv å så jodå kamrorna följde med oxå . Så det vart lite solnedgångs bilder där ifrån bla dessa två på fyren i från två sidor . Den första är tagen en halvtimme innan solen gick ner å från havet sett den andra innne ifrån land mot havet typ en halvtimme 45 min efter den gått ner 

Så må nu best ni som läser min blogg 

Mvh Affe the carbuff 

Inlagt 2015-08-09 21:45 | Läst 677 ggr. | Permalink
Skönt mättade färgbilder!/ Björn T