Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Dont shoot what its look like .... Shoot what its feel like .

Fota vad du älskar att fota  Följ din känsla och hjärta  Fota det som gör dig exalterad o upprymd . 

Gå på din mag känsla om en bild ide kommer upp bry dig inte om andra gillar bilden el inte utan gå på din ide och magkänsla .

Släpp att du är en fotograf tänk istället att du är en konstnär och släpp att du kommer att få dålig kritik för det finns och kommer alltid finns människor som inte gillar dina bilder . 

Och se och ta alla chanser som kommer upp till en bra bild . 

Detta kommer att bli mitt måtto 2015 . Och var ifrån lärde jag mig detta då ? 

jo genom att titta och lyssna på 3 st duktiga fotografer samtala i den här videon dock på engelska 

 https://www.youtube.com/watch?v=Y6zIh2JX8w8 

Så må best nu ni som som läser min blogg 

Mvh Affe the carbuff 


Inlagt 2015-01-19 23:26 | Läst 899 ggr. | Permalink
Hej Affe, det är klart att det ska vara så, mera sånt!/ Björn T
Låter som ett bra nyårslöfte.
När jag fick digitalkameran för min 60-årsdag, gick jag till biblioteket och lånade ett par Scott Kelbys berömda böcker om digital fotografering. Och varit ett fan av honom sedan - det vill säga tills han bytte till Canon :-):-) - nej jag skojar.
Hälsningar från Erik / DK
PS: Tack för linket.