Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Dragracing och årets foto miss

Var på Kjula fygfält igår å titta på dragracing   så det vart det ca 500 bilder dock så försvan nog 2/3 av dom ner i soptunnan . Och vad menar jag med årets största fotomiss då kan man undra då ? Jo jag stog där å körde på med kameran tog bilder mer el mindre på varje race å då kommer det en kille å en tjej å ställer sig brevid mig  tjejen hon va kortare än mig så hon stälde sig framför mig så jag tog bilder över hennes huvet så långt gick ju allt bra . Men så säger hon hela tiden att hon inte får med hela bilar utan hon får bara med halva  varför jag la det på minnet så jag lysnar på hennes kamera när hon tar bilder så kör hon i enbilds läge . Och snäll som man är så tar jag ner kameran från ögat å säger till henne att ställ om kameran i sport läge å kör i flerbilds läge . Å  då kör en av bilarna fram å värmer däcken å sedan backar han tillbax å ställer sig i start läge allt medans jag har ett halvt öga på bilen o tittar på hennes kamera och vad händer han gör en riktig wheele dvs han åker på bakhjulen så mycket att han nästan står i 85 gr uppåt så man ser hela under redet vilket inte händer så ofta nu mer i dragracing o ni kan ju lätt räkna ut var jag har kameran på magen så klart

Sedan när jag satt mig ner i natt å börja lite smått redigera å sortera bort dåliga bilder så upptäcker jag något illa dom flesta bilderna å bilarna väldigt oskarpa och vad har man gjort jo jag glömde själv å ställa om kameran i sport läge Men som sagt SHIT HAPPENS bara å ta nya bilder nästa helg i Lindesberg å hoppas att man har hjärnkontoret med sig och att dom 2 hjärnceller man fått håller samms oxå HaHaHa

Så här kommer lite  bilder i alla fall

Detta är en som nästan alltid åker på bakhjulet o även är min favorit på Kjula kan ju bero kanske på att man är ägare av en opel Kadett Hehe 

Och det går ju även att lyfta på framhjulet med en 70a Vauxal (stavning ?)

Skillnaden mellan dessa 2 bilder är en 1/7 dels sekund detta ger ju en viss uppfattning på hur snabba dessa bilar är

Gillar texten på det röda bandet detta är bakdelen på en gammal 1600 WV

Så här ser den ut innan den "taxar" ut på startplattan

Så nu väntar man bara på solsken till nästa helg

Mvh Affe

Inlagt 2010-08-08 12:27 | Läst 2678 ggr. | Permalink