Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

En foto fika inbjudan (bil foto)

Då man som ni vet är ett bil freak ut i finger spetsarna och gillar att fotografera bilar men det vore kul och se hur andra ser och vill ta kort på bilar så min tanke var att den som vill får följa med på en bil utstälning . Och  tanken är försöka ta någon som inte är så extremt ut studerad hotrod träff utan en med alla de slag med bilar så att alla hittar något som man gillar och det behöver väl inte vara just bilar på bilderna men det är min tanke att det skulle vara huvud motivet  . Och den som ligger närmast tillhands både med komunala färdmedel och med bil är Wheels träffen i  Hågelby parken utanför Tumba och fikat ja det va kanske lite värre men vi får väl köra picknik i det gröna me termos å bullar .

Och tiden ja nu är man ute i mycket god tid för träffen är inte förens den 4e augusti . 

Kan detta va något ?? Jag gör detta  bara som en kul grej mest för att jag är nyfiken på hur andra ser på bilar som motiv 

Så må best ni som läser min blogg 

Mvh Affe bil fotografen 

Inlagt 2012-02-19 20:14 | Läst 1552 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Det skulle absolut vara kul att hänga med Affe, även om det är lite svårt att veta vad man gör 4/8 :-)

Påminnelse lite senare kanske?

Må best!
Svar från Affe.R 2012-02-19 20:32
Jodå det kommer en påminelse och det behöver ju inte vara just den träffen finns ju några till tex i Norrtälje och i uppsala bägge dom är ju augusti
Jag tycker idén är jättebra och det låter spännande! Svårt att säga om jag kan ännu, men intresserad är jag att hänga på. Medhavd picnic låter också bra. Ha de fint Affe!
Har jag inget annat för mig så kommer jag gärna upp och träffar dig Affe och plåta lite bilar =O)

/ Tommy
JA fan jag hänger på om jag bara kan, jag har ett livslång motorintresse, från pappa, via mig till min son :-)
Hoppsan vilket gensvar det vart av detta då :O) Men som sagt det finns ju fler träffar än just Wheels träffen finns ju även en i Uppsala Och Norrtälje som fungerar lika bra med trevliga park miljöer
Det låter intressant, jag är helt klart intresserad...
Absolut, men kom gärna med en påinnelse närmre inpå!
Kanske kan man få några tips från maestro också? Det finns ju lite att titta på runt Sveavägen också i bland, även om jag brukar missa det mesta.