Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

En ja och nej test

En ja och nej test vad menar jag ?? Jo då det allt som oftast av dom ca 150 i snitt som läser el kikar in i min blogg så är det mindre en 0,1 % av er som skriver en komentar . Men nu vill jag veta hur många som bara öppnar å kikar in å ser nä inget läsbart el kikar ni in och kikar in lite mer seriöst . Och det är här min ja och nej test kommer in . Och jag undrar hur många som kikar in å nä inget intresant ni svarar bara med ett nej och ni som öppnar å kikar in lite mer seriöst ja ni svara med ett ja inget mer alltså än ett ja el nej . Så kom igen nu alla ni som kikar in å svara på min lilla test som jag gör mest på skoj å mest av nyfikenhet för å se hur många som svara 

Så må nu best ni som läser min blogg 

Mvh Affe the carbuff 

 

Inlagt 2016-04-12 20:08 | Läst 370 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

På denna blir det ett ja, dramatisk bild i spännande ljus, fint. Kommenterandet verkar generellt ha minskat, här blir fler o fler självgoda som gärna vill ha kommentarer, tror jag - men nästan aldrig själv ger några. Må gott, LO
Svar från Affe.R 2016-04-12 20:44
Visst är så att människan vill ha mycket uppmärksamhet idag å viss ska erkänna att det är ju kul å få komentarer på bilderna man lägger upp . Men i detta fallet så handlar det mest om min nyfikenhet på hur många som verkligen läser och framvör all visar att dom läser el bara kikar in å kollar på bilderna . Och vi får se imorn hur många som velat svara på min fråga
Må best mvh Affe the carbuff
Ja blir svaret på detta inlägg. Jag skall i ärlighetens namn säga att jag i stort sett försöker titta igenom alla blogginlägg varje kväll, men jag brukar bara kommentera det som fångar min uppmärksamhet snabbt. På senare tid har det faktiskt varit dåligt med att kolla alla bloggar också pga av arbete, men jag hoppas komma tillbaks nu.
Vad det gäller bilden, läckert rostigt och det var framförallt den låga vinkeln som gjorde att jag fastnade. Läckert!
Svar från Affe.R 2016-04-12 20:47
Jag läste mer el mindre alla blogg inlägg förr men nu mer så har jag några favoriter och så ja ska väl villigt erkänna att är det en intressant rubrik så visst kikar man in o läser igen va det handlar om
Mvh Affe the carbuff
Dubbelolle 2016-04-12 22:13
Det handlar om social kompetens och att man bryr sig om annat än ens egna hela tiden, LO
Ja du Alf !
Jag tycker att du är lite slarvig med din bil. Däremot så är du en bra fotograf.
Man får väl säga att det är ett naturfoto eftersom sådana fordon är inte helt ovanliga i vår natur.

Ja eller Nej
Erik
Svar från Affe.R 2016-04-14 21:13
Jo har slarvat i vinter me å spola av saltet hehe Men tur som va så står inte denna bil i naturen utan på ett skrot upplag hos en kille som skrotar ner gamla lastbilar å säljer delar som går att använda . Men denna Volvo spetsnos ja den har nog gjort sitt även som reservdels bil
Mitt ja fick du redan igår!/ Björn T
Svar från Affe.R 2016-04-14 21:14
Jodå Björn vet att du kikar in här å då även om du inte alltid komenterar mina inlägg :)
Rolig idé så det blir ett ja förstås, och bilden på bilen är lika bra som den tidigare bilden jag kommenterade för några dagar sedan.
Ha det gott/Stig
86 som läst bloggen men bara fem kommentarer hittills... men jag säger i alla fall "ja" ;-)
Både och....beroende på hur mycket tid jag vill ägna åt detta. Jag öppnar ofta och tar en titt på bilder. Finns det en bild som jag fastnar för läser jag texten och jag brukar kommentera. Den här bilden fastnade jag för fast bilar och andra motorfordon inte alls intresserar mej. Här är det perspektivet, rosten och den dramatiska himlen som gör det.
Hälsningar Lena
Svar från Affe.R 2016-04-14 21:24
Jodå Lena jag vet att du brukar kika in här sett dina kommentarer lite då å då Och du gör som mig jag kikar oxå in i dom bloggar jag följer men inte alltid jag kommenterar om det inte är en bild el text som faller i mitt intresse då skriver jag en rad
Mvh Affe
Ja.
Jag har ett antal favoritbloggar här som jag alltid försöker läsa, och din är en av dem. Såklart tittar jag på andra bloggar också men det blir mest slumpen som bestämmer vilka det blir.
Jag kommenterar inte så mycket, men ibland händer det.

Ha det gott! /Thomas
Lite allmän trötthet tror jag just nu
Gör att kommenterandet minskar
Fast jag uppskattar att kika på dina bilder :-)
Jag försöker titta på så många inlägg jag kan, om dom är intressanta kan jag ge en kort eller en längre kommentar. Som den här t.ex, störtskön bild!!
Ligger mycket efter i läsandet och kommentarerna senaste tiden, har ju tomt också!

Kenneth