Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

EN MAIL VARNING

Som rubriken säger så fick jag ett mysko mail ifrån Tommy Andersson här ifrån FS  och förmodligen så har hans mail adresslista blivit hi jackad så detta   ÄR INTE HANS FEL  utan jag vill bara lägga ut en varning så fler får reda på detta jäkelskap 

och rubriken på mailet lyder så här   

dxyngm e‏ 

och innehåller en text som lyder så här   har tagit bort ett w i början på länken annars så är den kopierad  rakt av 
Hi,friend 
Tell you a good news, this site ww.eachjuy.com is doing promotions for the Christmas now ,do you know ? 

Affe bilfotgrafen 

Inlagt 2012-01-01 23:53 | Läst 753 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Jag kan bara säga att jag inte skickat det där Affe, min mejllåda började spruta ut spam mejl igår. Nu har jag kört virussök, ad-aware och hittade lite skräp. Sen har jag bytt lösenord på min hotmail, så förhoppningsvis är det stoppat nu och det som skickas ut verkar inte vara nåt virus, utan ren reklam/spam.

Jag vore dock tacksam om folk hör av sig till mig om dom får mystiska meddelanden. Speciellt om det skickas efter i skrivande stund (måndag fm). Då måste jag undersöka saken vidare.

Kör lugnt Affe!
Svar från Affe.R 2012-01-02 16:47
Det förstog jag på engång Tommy att detta var något jäkelskap och att det inte var du som skickat mailet . Jag har som jag skrev i mailet råkat ut för detta förut så jag ville bara skicka ut en varning . För man vet ju alldrig var det är för något . Men den här gången var det nog som du skrev i mailet bara ett reklam spam men det är ju illa nog
Det beror på att en som själv har klickat på länken som kom med i spam mail så sprids den vidare till alla som finns med i adressbok.
Svar från Affe.R 2012-01-05 13:48
Nej man behöver inte klicka på länken själv för jag har råkat ut för samma sak själv och jag klickar alldrig på ett okänt mail för dom kan kidnappa din mail utan att du märker något dom loggar in som att det vore du som logga in då dom nu mer klurr ut ditt lösen ord