Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

En Minolta blev två

Mmm då man är lite av ett Minolta freak så har jag jagat en Minolta TLR och i veckan dök det upp ett ex till hyfsat rätt pris . Jo sett billigare även dyrare detta ex hamnade lite i mitten dock en fördel jag kunde fingra och känna på den i handen plus att jag köpt fler kameror av den säljaren . 

Så det blev en Minolta Autocord av serie nummer och slutar huset och dömma är den från 1958/59 lite svårt att få fram exakt årtal men det har jag märkt på andra gamla kamror att just exakt årtal är svårt att få fram så varför skulle denna vara ett undantag 

Är lite kosmestiska brister  i form av lite lädersläpp på huset fördel är att lädret är helt så bara att limma fast igen . Sedan ett som jag tror är mer än vanligt  fenomen på denna typen av kamror att det är damm på mattskivan och spegeln men det är enkelt fixat då övre delen sitter med 4 små skruvar så lätt att ta bort och lätt att komma åt mattskivan . 

Men en liten lögn blev det i rubriken för jag har 5 Minoltor just nu men det kommer bara bli denna och min andra analoga kompanjon X700an i den analoga väskan mm tanken är för enkelhetens skull använda två väskor en analog å en digital 

Så må nu bäst ni som läser min blogg 

Mvh Affe

Inlagt 2019-11-24 20:19 | Läst 736 ggr. | Permalink