Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Ett livs tecken från Stor skogen

Jodå jag lever å mår oförskämt bra . o fasiken vore väl annars HeHe då det är ca 22 gr i skuggan bra fiske för årstiden ska väl till läggas o jag trivs nog bättre än vad fisken gör i vattnet här uppe i norr i Långå . Tyvär så har jag ett taskigt mobilt internet så bilder är näst intill omöjligt å lägga upp gjorde ett försök igår men det gick inte gav  upp när  det gått en kvart o 20% av en 800x400 bild hade laddats upp .och det har inte blivit så mycke fotande av heller men det lär nog blir några bilder när jag kommer hem  Bara hemma å lunchar lite så nu drar jag till skogs igen å för hoppningsvis så kommer med några Harrar med hem oxå :O) :O) :O) 

Så ni som läser min blogg må nu lika bra som jag gör 

Mvh Affe The car buff / Stor fiskarn 

Inlagt 2012-08-15 14:47 | Läst 1337 ggr. | Permalink
Det där låter riktigt spännande med ditt Harrfiske.

L-G
Har du morot eller sallad på kroken när du fiskar hare? :)
/Mikael Good
Svar från Affe.R 2012-08-16 17:24
HaHaHa Nu har du missuppfattat lite Mikael Vad jag menar är en fisk som heter Harr å inte dom där fyrbenta kompisarna som skuttar omkring på land backen HeHe Fast har ju inte provat å fiska Hare ;;O) ;O)
Harre så bra i skogen Affe!