Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Flyg ledar torn i mer än 1 vinkel å ett par visdoms ord

Som ni redan vet så va ju premiären för foto fikat för min del på Arlanda och ett väl dokumenterat objekt va ju flygledar tornet och här kommer ett par fler vinklar på samma objekt . Ber lite om ursäkt för vinjetertingen i höger kanten på vissa bilder som beror dels på linsen och sedan att min bild sensor sitter nån mm fel . Ett fel som jag måste fixa men det är ju så jäkla svårt å skiljas från kameran i nån månad :O( Men nu så har jag bestämt mig att lämna in den efter nästa foto fika på Fotografiska den 4/2 så den blir fitt for fight igen 

Men till bilderna då och visdoms orden ja dom ligger sist som vanligt 

I livet finns fem saker som du inte får tillbaka: Stenen som du redan kastat, Orden du har sagt, ögonblicken du inte tog vara på, Tiden som redan har passerat och chanserna du inte vågade ta. Livet är kort så omge dig med människor som uppskattar dig och får dig att blomma. Var ärlig och sann, kyss sakta, älska helhjärtat, skratta hysteriskt och ångra INGENTING som fick dig att le.......

Må best ni som läser min blogg 

Mvh Affe Bilfotografen 

Inlagt 2012-01-20 21:11 | Läst 1534 ggr. | Permalink
Fina bilder och sanna visdomsord...
Halleluja!
Visdomsord som tål att upprepas!

Ta tiden när du är utan kamera att tänka igenom de bilder du vill ta när den är fit for fight igen.

Ha en bra helg.

mvh
Harald
Vackert och fina ord!
//Ewa
Kreativt med spegling och bra ord!
Jag läste din blogg för någon dag sedan och har sedan haft den i "skallen" så nu var jag tvungen att gå tillbaka och se vad de igentligen var som jag fastnade för....Så klart dom kloka orden mot slutet. Dom tål verkligen att upprepas och komma ihåg för de är som . Minns gårdagen, dröm om morgondagen Men lev idag !!
ha det gött/ Helen
Gör ett svar till er allihop . Har vart jäkligt dålig på att sköta om min blogg den senaste tiden men det är kul och se lite nya mäniskor som läser och framför allt lägger en kommentar i bloggen sådant är alltid uppskattat
Och kul att ni gillar bilderna försökte hitta nån form av linjespel på dom men det är inte lätt med alla vinklar som är i det där tak fönstret som bilden är tagen igenom . Men den som jag tycker att jag lyckats bäst med är mitten bilden . Och att lägga in ett par visdoms ord ja det får jag "skylla" på Heléne Alklid för det är hon som inspirerat mig till att ta bla bäck bilderna och lägga in ett par visdoms ord i min blogg .
Må best nu ni som läser min blogg
Kloka ord och vackra bilder Affe
MVH Anita