Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Fotofika i morn/ sälja bilder :O)

Som sagt i morn blir det premiär för mig på fotofikat och träffa gänget som brukar träffas på fiket i Uppsala ska bli kul å träffa lite nytt folk o nu så har dom bestämt träff på Arlanda . Kanske inte mitt favorit ställe och fotografera på men va då man måste ju i alla fall prova för alltid lär man sig något nytt :O) 

Hade en kolega med mig härom dagen som "mass säck" då det är lite tunt med jobb på hans bil . Och vi kom underfund med att vi hade väldigt mycket gemensamt både bilar fiske och fotografering så det vart  en väldigt trevlig dag . Oc h då han ville se bilder jag tagit så fick han en länk till mitt album här på FS och det dröjde inte länge förens han ringde och sa va fasiken du har ju tallang för å fota bilar :O) 

Och han ville köpa ett par kopior men jag sa att om jag får vad kopiorna kostar så är jag nöjd för jag är lite sådan att jag tar inte betalt av mina jobbar kompisar . Men då sa han att han kunde ju fråga sin vänner om dom var intreserade av att köpa bilder av mig .så vi får se vad som händer kanske man kan käna lite pengar på mitt fotograferande vilket vore jädrans så kul även om det inte är så många hundringar men ändå :=) 

Mvh Affe bilfotografen 

Inlagt 2012-01-06 11:21 | Läst 614 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera