Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Gick så fort att hastihetsmätaren sprack

Njaa en lite lögn för denna bubbla har nog aldrig gått så fort att mätaren spruckit  men en kul rubrik vart det Hehe . Va iväg på en F combo å vadå F combo ?? Jo en combinerad foto å flugfiske tur i trakterna hemma vid och av en ren slump så dök denna mycket rostiga bubbla upp från ingenstans och ja den va rostig precis över allt även på ställen där jag aldrig sett en bubbla vara rostig 

Och en sista bild o där får ni använda korkgluggarna å se om ni ser vad jag ser i bilden :) 

Så må nu best ni som läser min blogg 

Mvh Affe 

Inlagt 2017-05-07 22:26 | Läst 472 ggr. | Permalink
Roliga bilder! Kan det vara en 56:a?
/MA
Inte omöjligt men vet så mycket att den har pilar och av fram å bakrutan å dömma så är du nog på rätt spår
Intressanta detaljbilder; min första (firma)bil var en bubbla. Jag älskade den, bra på usla skogsvägar (hög frigång).
- hawk
Svar från Affe.R 2017-05-10 20:11
Ahh jag växte upp mer el mindre i ett par Bubblor min farsa va tokig i dessa hehe
mycket vackra bilder. Gillar bilder på gammla och glömda föremål.
Svar från Affe.R 2017-05-10 20:13
Ahh om du gillar glömda å gamla saker håll ögon öppna o kika in i min blogg dyker upp bilder lite då å då på gamla grejer för jag gillar att fota gamla bilar å andra mojänger men även gamla hus om detalljer å stämning stämmer