Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Har man ingen vidvinkel så funkar det med Photos...

Som rubriken säger har man ingen vidvinkel så får man använda photoshop till hjälp . Jupp här så har jag lagt ihop tre bilder i raw format Mmm photoshop kan gör panoroma med raw fileer vilket jag lärde mig idag . Det är rätt kul å se vad tekniken går framåt när jag började använda ps så kunde man med mycket pyssel göra panorama bilder nu gör man det på två tre min då tog kanske en timme . 

Så må nu bäst ni som läser min blogg . 

Inlagt 2019-11-17 15:41 | Läst 633 ggr. | Permalink
Och en fin bild blev det! Själv jobbar jag praktiskt taget bara med LR, där finns en funktion för panoramabilder och som jag använder då och då, funkar alldeles utmärkt. Hälsningar/ Björn T
Svar från Affe.R 2019-11-18 06:39
LR har fått många fina uppdateringar senaste åren men tyvärr så gillar jag inte riktigt hur LR behandlar mina Sony rawfiler kör sedan 5 år tbax med capture One . Men tycker bilden blev över förväntan faktiskt . Men ska åka förbi igen och ta lite nya bilder och se om jag får med mer av bakgrunden å lite mer av höger kanten
Mvh Affe