Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Hur jävla svårt kan det va ??

Presis hur jävla svårt kan det vara att ge en kompis en hjälpande hand när den som bäst behövs ja detta är en fråga som inte skall behövas att ställas igentligen men nu ställer jag den ändå ?? Och varför denna fråga då jo då jag för ca 15-16 år sedan hamnade lite på "sniskan ja inget knark el sprit var inblandat o inget kriminelt utan jag bara hamna lite på snedden av vissa anledningar och nu då dom här 15-16 åren som gått så han jag nu mer hamnat mer än väl på rätt köl å trivs med livet :O) Men fick  reda på för ett par dagar sedan  att vissa av mina så kallade vänner dom såg att man inte var på rätt köl å inte mådde så där vidarte värst bra  . Men gav dom mig en hjälpande hand då ? inte då men hallå hur kan man sitta å prata om gamla tider å säga ja du mådde ju inte så bra då å låssas som att det va en baggatel . Kan ju säga att den vänskapen vart nog lite mer än kantstöt  . 

Hur jävla svårt kan det vara att lära sig o spela gittar ?? Presis då min musik lärare sa att du är så omusikalisk att du inte ens kan vissla på en hund ja så sa han faktiskt och till viss del så håller jag med honom då jag även försökt och lära mig efter att jag slutade skolan  . Men vadå !! jag kunde fasiken knapt fixa korv å mackaroner när man flytta hemmifrån . Okey jag är ju ingen mäster kock men jag  är ju betydligt händigare i köket nu mer o fixar å laga mat lite mer på "fri hand" om man nu kan säga så ?? :och när jag b judit henm lite vänner på middag så har skålar å karotter vart snus torra å man knappt behövt diska dom efteråt HeHe . Så hur svårt kan det nu vara att lära sig sela gittar tja den som lever får se men nästa lön så blir det ett  gittar inköp . För jag har gett mig fan på att lära mig och spela blues så är det bara . O då jag har lärt mig det mesta  jag kan på egen hand och även rätat ut livets linje dock med viss hjälp av 2 goda vänner  så ska jag nog fan fixa gittar spelet oxå . 

Så må best ni som läser min blogg å va fan jag e inte  så petig  så dom som inte läser får hänga med dom oxå 

Mvh Affe the blues man 

Inlagt 2011-03-21 21:16 | Läst 1851 ggr. | Permalink
Tack för dina delningar av dina tankar jag brukar läsa dina blogginlägg men är väldigt dålig på att kommentera men jag ska bättra mig.

// Håkan
Svar från Affe.R 2011-03-21 23:07
Man får vara glad för det lilla här i livet :O) och jag har insett att det är bara någon enstaka som skriver en kommentar men det kan vara flera hundra som läser den hehe
Lycka till med att lära dig spela gitarr Affe. Kanske vi i Halland kan höra dig spela gitarr .
MVH Anita
Svar från Affe.R 2011-03-22 16:49
Ja vem vet det kanske blir en ny karriär som solo artist på "älldre dar" hehe