Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

I morn vankas det fiskeresa

Som rubriken säger så ger jag mig av norr ut igen för min  gode vän Hogges  fiskeresa upp till Långå . Men det kommer nog inte bli så mycket fisk för det e jäkligt kallt där uppe bara runt 10+ om dagarna och enligt YR.no vecko raport så kommer det regna från å me torsdag så kanske det blir tidig hemgång . 

Så finns det nån bland mina läsare som vill ge tips på lämpliga flugor som funklar i kylan  så är ni välkomna med dom tipsen 

Och bilder kommer nog oxå om nu kameran får följa  med ut i regnet . Men nu så lägger jag upp mitt bidrag ja lämna in till FS galleriet men då jag inte hört nått på några veckor så ja då åker  den upp här i stället i mitt eget galleri 

Och en fråga hur gör man för å ladda upp fler bilder i bloggen el går det bara å ladda upp en bild i taget ??

Så må nu best ni som läser min blogg 

Mvh Affe the carbuff 

Inlagt 2014-06-21 17:42 | Läst 815 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Hej Alf.
Fint arbete på den svart vite med massor av kontrast och struktur - passar perfekt till motivet.
Det är inte så lätt att få bilder på FS galleri jag har hört
Du har tidigare lagt till fler bilder i din blogg? Så vad menar du?
Hälsningar från Erik / DK
En av dina tidigare blogginlägg
http://www.fotosidan.se/blogs/affes10blogg/nossebro-power-meet.htm
Svar från Affe.R 2014-06-22 07:11
Vad jag menar är att när man ska lägga upp bilder i ett inlägg så får man lägga in en bild sedan börja om å göra samma prossedur igen med nästa . Skulle ju underlätta om man kunde markera flera bilder och ladda upp alla bilder i ett svep