Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Inge nytt har hänt under himlen

Som sagt inget nytt har hänt på min front mer än att man har legat deckad i soffan en vecka o till mångas häpnad så va ja tvungen å gå till vårdcentralen å begära extra dagar å sjuk intyg vilket aldrig har hänt förrut 

Så nu börjar kroppen kännas redo för en ny jobbar period på 30 år till HaHa 

Men lite har det väl hänt då min senaste kniv fått lite kläder å så får vi se om den byter ägare inom sinom tid  Så avslutar med en bild på den men fler bilder kommer kanske redan imorn om väder å vind vill min väg 

Så må nu best ni som läser min blogg 

Mvh Affe 

Inlagt 2017-04-16 15:45 | Läst 569 ggr. | Permalink
Snygg kniv har du gjort hela själv?
Mvh Tommy
Jäkla snygg kniv!
Passande bakgrund
Tackar er båda å gör ett gemensamt svar Jag har gjort allt utom bladet det är Örjan Blom som gjort bladet åt mig en blad slipare från trakterna kring Östersund . Även sliren har jag sytt själv i naturgarvat läder och färgat den med brun narvsvärta så ingen dussin kniv utan det finns bara denna kniv
Å angående bakgrunden så är stödet oxå gjort av mig å själva bakgrunden är baksidan på två gamla tvätt brädor så man tager vad man have sa kajsa varg hehe
Mvh Affe