Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Iphone ett anti social fanstyg

Då jag har provat en Iphone el om det var någon av deras konkurenter veti fasiken men jag gillar dom inte då jag vill ha en riktig telefon med knappar o ingen jäkla pek skärm som går sönder el inte fungerar när man är lite skitig el kall om fingrarna . Men detta Iphone fenomen har spridit sig som en löpeld genom kamrat kretsen även till sådana som sa att dom alldrig skulle skaffa en sådan men vad gör dom jo skaffar en sådan ändå och nu så sitter dom å inte gör något annat än å fingrar på dom . Och vissa har 2 st en privat och en jobb phone (fåne) så när dom inte kommer ut på nätet på den ena så tar man den andra för o sitta med nått som heter ja nu vet jag inte hur det stavas med det är något liknande alfapet  i alla fall . Men okey kan kanske vara kul när man sitter o väntar i lastbilen el sitter hemma o bara ugglar i sin ensamhet men när man är på fest så sitter man även där å skriver på facebook el spelar alfapet och med vem då kan man undra ? Jo!! med någon i rummet så klart MEN HALLO !!!!  vart fan tog den sociala biten vägen då ??? är det så jäkla tråkigt och vara social och prata med folk så man hellre sitter å pillar på en telefon istallet för o prata ja då tycker jag att då kan man ju lika bra sitta hemma å glo själv tycker jag men som sagt jag har ju ingen Iphone så vad vet jag ???

Men en sak är då säker det kommer ingen Ifone i mitt ägo så länge det finns vanliga knapp telefoner . Men något som sökes är där imot någon elektroniskt mojäng som kan slå ut dom  är folk kommer hem till mig den 28/1 då det är bowling träff igen Men dom kommer o mötas av en skylt med texten Iphone free zon sen om dom fattar el man kanske ska säga ser den skylten för dom har väl snart opererat in Iphonen i ögonen . Så! nu har jag skällt av av mig lite om detta anti sociala jäkelskap 

En icke Iphone bild 

Så ni som läser min blogg må best 

Mvh Affe Anti Iphonisten 

Inlagt 2012-01-15 11:21 | Läst 1725 ggr. | Permalink
Så det blev ett gråfilter? Har du provat det än?

Du vet väl att man kan köpa filterkit till Iphone också :-)

Ha en skön söndag!
Svar från Affe.R 2012-01-15 11:59
Det prövades samma ag som det köptes HeHe bilder ligger här i ett tidigare inlägg . Men jag måste köpa ett ND8 el liknande då jag jag köpte ND4 och det fungerade inte riktigt som jag ville . Men det där med filter till en Iphone så nej tack men dock så finns det ju en del appar som jag skulle kunna tänka mig och konvertera till mitt photoshop hehe