Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Kan du se vad jag inte sett på 8 år ????

Mmm just så lång tid tog det mig att upptäcka en lite rolig detalj el för  att vara ärlig så vart jag påtalad den idag efter jag lagt ut bilden på en bilsida på FB men som sagt kan du se vad jag inte sett gäller första bilden :)Och ni får ursäkta den dåliga skärpan bilden tagen med en  billig titt å tryck kamera från 2006 å nja fotografen va väl inte riktigt nykter heller hehe . Bättre med både skärpa och nykterheten på bild två som jag redigerat bort ett fult staket i bakgrunden ovanför däcktravarna

Så må nu bäst ni som läser min blogg

mvh Affe the carbuff

Inlagt 2014-09-12 22:54 | Läst 783 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Skorna och kisspölen?
Skulle gissa på någon "kändis" i bakgrunden. Men jag är så dålig på sånt.
Vad är det för bil egentligen?
Skylten på väggen visar att bilden är från Sverige men registreringsskylten på bilen stämmer inte, gissar på att det är en filminspelning på gång.
Anders . F du har rätt har haft den här bilden uppe på olika motor forum et xx antal gånger men har likväl missat dom där rackarns skorna . Lite synd att bilden är så oskarp skulle annars gå att göra nått kul av den hehe
Det där måste väl vara en hottad Mercury från 1949?