Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Låång time no see

Då var man tbax i "bloggträsket" igen mycket vatten har runnit under broarna sedan sista blogginlägget gjordes .

Men allt är bra med både mig å min sambo vi håller ihop än å ja det kommer vi nog så göra tills det oundvikliga kommer å drar oss isär vilket vi håller tummarna på att det dröjer många år innan dess . 

Men det har hänt en del andra tråkiga saker en del har försvunnit upp till himlen tidigare än väntat bla en god vän till Helen gick bort förra våren så även min far dock 83 år men det kändes ändå okey å naturligt men samtidigt sorgligt Och min största musik idol ja många vet vem det är men han va lite speciel för mig då jag även träffat honom privat och det är JerryWiliams som gick bort bara 2 dagar efter min far 

Men nog med sorgligheter å annat tråkigt åter till mig själv å ja vad har hänt sedan sist ja lite nya grejer har dykt upp i fotoväskan så som en A77 mk 2 ett Tamron 150-600 objektiv . Men även på bildfronten har det hänt en del då jag börjat å fota mer landskap och mindre el ja nästan inga bilar å varför ? ja på bilfronten så har nog blivit lite blasse på bilar å sett/fotat det mesta så det känns bara som en upprepning å åter en upprepning av bilder . 

Men den stora nyheten är att jag börjat fota svartvitt å analogt igen å köpt lite roliga "nya" kamror bla en Yashika model A och en Minolta X700 med motor och första rullarna ligger hos Grafi i Göteborg och väntar men det kommer att inom en rätt snar framtid framkalls i egen regi lite skagiga mobilkamera bilder på dessa två "nya" objekt 

Bilden kan innehålla: kamera

Bilden kan innehålla: kamera

Så avslutar detta "första"inlägg med en hyfsat nytagen bild från Torpa Stenhus tagen i Höstas 

Så det va alles för den här gången 

Mvh Affe 

Inlagt 2019-08-14 17:02 | Läst 843 ggr. | Permalink
Kul! Det har blivit populärt med analogt numera.. det blir ju lite 'slow foto' över det hela.. inte fel att kanske lugna ner tempot ibland.. själv lämnade jag det analoga nån gång i slutet på 90-talet.. Visst var det väl du som gjorde så förbaskat vackra knivar också.. eller minns jag kanske helt fel..?
Hälsn!
Svar från Affe.R 2019-08-14 18:11
Stämmer bra det Jan e jag den som gör dom så förbaskat vackra knivarna hehe
Lite just slö foto jag är ute efter men har alltid gillat analogt foto men när jag köpte min första Sony då trodde jag å nog många med mig att den analoga epoken hade ena foten i graven men ack va man bedrog sig
Kul att du är tillbaka och vad jag minns så är det nog dina bilbilder och som Jan skriver knivarna. Det analoga är nog passé för min del, och jag har p.g.a. "klenhet" gått ner från min Nikon till 4/3-formatet som väger lite mindre. Sista bilden är jätte fin.
Ha det gott/Stig
Svar från Affe.R 2019-08-15 15:42
Mmm det har blivit "några gig" med bilbilder genom åren
låter mindre roligt att bli svagare men jag förstår hur det är då min sambo har fibromylialgi viket oxå gör att hon har ont och svårt att hålla i en tung kamera vissa dagar