Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Lite blom bilder med nya objektivet

Som jag skrev i gårdagens inlägg så vart man ju ägare av ett 70-300 G ssm objektiv. Så det vart en sväng ut i skogen i går på eftermidagen o tog några bilder på lite blommor mest som liten test  och jag är rackarns så inponerad av vad detta objektiv presterar för bilder . Så nu känns det faktiskt som både kameran och objektiv fungerar som jag vill och det blir inget byte till nån annan kamera som jag var inne på för ett tag sedan . Utan nu så blir det nog en fortsatt uppgradering av objektiven istället . Och jag saknar nog bara ett objektiv och det är ett riktigt macro men det får nog bli om ett tag måste ju jobba ihop lite mer kulor först :O)      Nä nog med babbel så här är bilderna från igår och dom får prata för sig själva 

Inlagt 2011-05-29 01:10 | Läst 1864 ggr. | Permalink
Ja, det blir ju fina bilder med objektivet. Bakgrunden är fina när man ta med stor brännvid och stor bländareöppning! Synd att Dina pengar är slut för jag har ett fint macro (really good stuff) just nu på annonssidan - jag fotograferade stenar ett tag. Jag måste decimera lite mitt innehav för jag har alldeles för mycket av det goda! Spara till en fullformatkamera...
Fotohälsningar
Walter