Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Lite elakt i photoshop

Som vanligt så lägger jag upp en lite uderfundig rubrik HeHe Och vadå lite elakt i photoshop ja det kommer bilden att berätta för er då jag har lekt lite på temat med polarns nickname Hellcat . Och ni som läste min blogg från i lördags så vet ni ju oxå att jag hade  en liten foto session med polarns Ford 50a och då det dök upp lite ide'r på nya bilder på samma bil så föll tanken på att göra något av dom kommentarer på en viss bild då det kom upp namn som   Cristine och spök bilen så gjorde jag denna bild 

Så må best nu ni som läser min blogg 

Mvh Affe the carbuff 

Inlagt 2012-09-18 23:00 | Läst 1578 ggr. | Permalink
Jag måste säga att jag tyckte det blev jäkligt fräckt!! Passar till den här typen av custom bilar.Men vad är det dimmiga på varje sida av stötfångaren? .Har du testat att belysa bilar med ficklampa ännu?

//Johan
Svar från Affe.R 2012-09-19 05:56
Nix har inte hunnit testa det ännu och vi hade ingen fick lampa med oss när vi tog dessa bilder och det som är på sidan om bilen ska föreställa rök vad e det man säger ingen rök utan eld .
Grymt. Inget man vill råka ut för i gränden.... ;)

Bra PS jobb dessutom.
Svar från Affe.R 2012-09-19 07:18
Nog för att det inte finns nått som direkt skulle skrämma mig då jag inte är lätt skrämd men de vetti fasiken om inte jag skulle lägga benen på ryggen o dra iväg om jag skulle träffa på den där bilen i nån mörkgränd i tex gamla stan
Snyggt jobbat Affe!
//Ewa
Fräckt! Verkligen bra jobbat! =)