Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Lite fler bäck bilder

E lite seg ikväll o förbaskat oinspirerad efter en helt okey dag på jobbet så det blir lite text o mer bilder Så direkt till bilderna och det vart ett par  till som jag känner att dom fungerar o någorlunda värda och lägga i alla fall här i bloggen  

 

 

Så må best ni som läser min b logg 

Mvh Affe 

Inlagt 2012-01-09 21:00 | Läst 1442 ggr. | Permalink
Jag tycker den första är väldigt målerisk och fin
/J-O
Den första fångade verkligen mitt öga, man skulle kunna tro att det är en målad tavla!

Mvh,
Richard
Jag gillar också det måleriska uttrycket i första bilden ;).

/Torbjörn
Rinnande vatten är bara så spännande.
Bild nummer 1 är jättefina
Marianne
Gör ett svar till er som gjort inlägg . Kul att ni gillar bilderna och jag kan inget annat än att hålla med er att den 1a bilden är den som är bäst . Och det där att man får en kännsla av att det är ett måleri var något som jag inte såg el tänkte på förens ni skrev det . . Och lite extra kul att det är lite nya som gjort inlägg i min blogg . Den bilden är tagen direkt ur kameran ända som är gjort är att jag har beskurit bort massa störande grenar och annat som i mina ögon var ointresant som låg i ytterkant på bilden