Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Lite fler bäck bilder

E lite seg ikväll o förbaskat oinspirerad efter en helt okey dag på jobbet så det blir lite text o mer bilder Så direkt till bilderna och det vart ett par  till som jag känner att dom fungerar o någorlunda värda och lägga i alla fall här i bloggen  

 

 

Så må best ni som läser min b logg 

Mvh Affe 

Inlagt 2012-01-09 21:00 | Läst 1314 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Jag tycker den första är väldigt målerisk och fin
/J-O
Den första fångade verkligen mitt öga, man skulle kunna tro att det är en målad tavla!

Mvh,
Richard
Jag gillar också det måleriska uttrycket i första bilden ;).

/Torbjörn
Rinnande vatten är bara så spännande.
Bild nummer 1 är jättefina
Marianne
Gör ett svar till er som gjort inlägg . Kul att ni gillar bilderna och jag kan inget annat än att hålla med er att den 1a bilden är den som är bäst . Och det där att man får en kännsla av att det är ett måleri var något som jag inte såg el tänkte på förens ni skrev det . . Och lite extra kul att det är lite nya som gjort inlägg i min blogg . Den bilden är tagen direkt ur kameran ända som är gjort är att jag har beskurit bort massa störande grenar och annat som i mina ögon var ointresant som låg i ytterkant på bilden