Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Lite fler höst bilder

En i mina ögon bästa å vackraste höst bilden jag lyckats fånga än så länge den med trädet . Å så var jag och hälsade på ett par gamla bekanta i helgen ja nu är dom inga människor utan gamla bilar som naturen sakta men säkert återtar .

Så må nu bäst ni som läser min blogg 

mvh Affe

Inlagt 2019-10-21 20:44 | Läst 274 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Mossbilden med Folkaren är fin!
- hawk
Bild1, fint och tänkvärt!
Fina bilder båda två, och jag förstår att din favorit är trädet; En underbar höstdag fångad på bild.
Men jag gillar den med bilen ännu mer. Kanske det beror på att jag gillar att vara i skogen.

Ha det gott! /Thomas
Grymt snyggt med folkan som naturen håller på att bryta ner..
Med vänlig hälsning/Gunte..
Kul att fler kommenterar här å jo nog e den rostiga bubblan en favorit bild dock på ett annat sätt än trädet då man även gillar att fota gamla övergivna bilar från förr . Och ni som läst bil blogg tidigare om åren vet att jag även är ett bil freek :)