Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Lite gamla rostiga krigare Lastbilar från andra världs kriget

Va iväg idag å fota på ett ställe jag sett sen jag flytta å börja jobba i Gbg men inte fått tummen ur men idag så "ramla den ur " haha men bättre sent än aldrig . 

Och som syns på bilderna så är det lastbilar å rostiga sådana som är dagens ämne å först ut är en gammal rostig Fedral från andra världskriget skulle jag tro 

Nästa ut en gammal GMC 

Fler bilder är på gång 

Så må best ni som läser min Blogg 

Mvh Affe The carbuff 

Inlagt 2016-04-09 17:19 | Läst 381 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Hej Affe Häftiga bilder du bjuder på. För några år sedan hittade jag en gammal Scania på en åker i Borlänge och det är lite vemodigt att se hur en gammal bil får stå och förfalla.
http://www.fotosidan.se/gallery/viewpic/165601/1006712.htm
Ha det gott/Stig
Svar från Affe.R 2016-04-09 19:31
Visst är det synd att många bilar står å rostar sönder men dom jag fotade
idag dom är i uselt skick och kommer å bli reservdelar förhoppningsvis.
Å kul att du gillar bilderna kommer fler i morn så kika in då
Må best Mvh Affe
Häftiga bilder på häftiga fordon.

Körde en sexhjulsdriven GMC i det militära.

En gång skulle jag backa in i en lucka i skogen. Jag tyckte att det inte gick att komma längre in. Men befälet gav tecken "fortsätt backa". Så jag backade, men väldigt försiktigt. Tomgång, lägsta krypväxeln och allhjulsdrift.

Då bilen stod på plats klev jag ur och kollade läget. Jag hade kört omkull en gran. Inte jättestor, men ingen julgran utan en medelstor gran. På tomgång och utan att det kändes nåt i bilen.
Svar från Affe.R 2016-04-09 22:59
Dom byggde bättre grejer förr i tiden för då byggde man grejer som skulle hålla länge å inte som nyare grejer som knappt håller ihop i jämförelse med dessa "gjutjärns sängar"