Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Lite is bilder

Som ni kanske såg igår så vart lite is bilder tagna igår och ju fungerar lightroom som det ska göra fast riktigt nöjd e jag inte men man kan ju inte få som man vill jämt hehe . 

Och igår va till ett av dom vatten fall som finns runt om i krokarna och det vart ju några bilder där ifrån 

Så jag kör en repris från igår å några till 

Så må nu best ni som läser min blogg 

Mvh Affe the carbuff 

Inlagt 2015-02-08 17:15 | Läst 999 ggr. | Permalink
Tänk vad vatten och kyla kan göra så mycket konstverk, jag bara fryser när det är istider.
Men snygga bilder får du!

Kenneth
Svar från Affe.R 2015-02-08 19:24
Visst e det lite kallt å fota men nu när solen kommit fram så va det rätt behagligt å man får klä sig rätt å köra med stativ så går det bra
Med tanke på rubriksättningen så hade jag väntat mig någonting annat, men bild nr två gillas mest!
Vilket vackert fall! Tycker bild nr. ett är fantastiskt fin när jag förstorar den. Snyggt med de varma tonerna mot den kalla isen. Ha en fin kväll! Yvonne
Svar från Affe.R 2015-02-08 19:33
Man måste förstora dom nu mer för många bilder kommer inte till sin fulla rätt annars . Upptäckte det själv när jag svor för mig själv att bilden såg lite grå dassig ut när den hamnade här i bloggen men va bra i lightroom men så kom jag på att man måste vänster klicka på dom o då kom skärpan tbax