Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Lite mer rostiga grejer å även is kan vara vackert

Jag å sambon va ute en vända i söndags o besökte ett ställe vi har varit på förr ett gammalt vattenkraft verk inte långt ifrån där vi bor .

Och som ni kanske har märkt så har jag ändrat lite på min bild stil och gör ett försök att få mina bilder lite mer ja va ska ja säga lite "konstnärliga" än bara å fota "rakt upp å ner" men ni som kikar in här får säga ris el ros om detta 

Så må nu best ni som läser min blogg 

Mvh Affe the carbuff 

Inlagt 2016-02-22 17:27 | Läst 561 ggr. | Permalink
Det blev vackert, som om tiden stått still.. länge! Isen blev också fint, brukar bli en fin lyster i klar is!
Hälsn!
Riktigt fina svartvita bilder, med fin studs! Hils, LO