Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Lite nostalgi från min egen barndom

Barndom ?? Ett rätt hemskt ord igentligen låter som att man blev dömd att vara barn men nää så illa va det inte jag hade nog en rätt okey uppväxt på två bondgårdar 

den första är jag född på hemma i kökssoffan Mmm hade liksom lite bråttom ut då haha  Och huset under texten där e jag född på Thoresta gård utanför Kungsängen 

Och jodå jag har nog vart liten oxå å fastnade på en diabild gjorde jag oxå hehe 

Och jo denna stora vita byggnaden ovanför några som jag tror va vänner till familjen dit gick man och handlade det va en riktig lanthandel som senare blev ett konvalcent hem och nu mer vet jag faktiskt inte Och detta ställe ligger i Husby i Markim socken utanför Vallentuna 

Och en sista bild för idag en av mina bästa lekkamrater när jag bodde i Markim på en gård som heter Stora Lundby Han va en mycket god vän som tyvär fick vandra till hundhimlen alldeles för tidigt på grund att han missförstod en kompis som skojade med mig men hunden tog det som ett hot och bet killen rätt svårt det blev många stygn 

Det alles för denna gång 

Så må best ni som läser min blogg 

Mvh Affe 

Inlagt 2019-10-29 18:19 | Läst 243 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

En intressant liten glimt ur ditt liv.
- hawk
I den hundens sällskap var du trygg! Kul att få några glimtar från från din uppväxt :-) Hälsningar/ Björn T
Fin berättelse!
/B