Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Lite nytt på kamera fronten å lite tråkigt på an...

Tar det roliga först köpt ett nytt objektiv ett Tamron 17-28 f2.8 som ska ersätta mitt Sigma 18-35 18  Art då detta inte riktigt passar till en FF kamera går ju men fungerar ner till 24 mm med en minimal vinjetering  . Har klämt känt lite på det idag även testat några bilder och skärpan är det inget fel i alla fall så vi får se vad det kan leverera .Och på tal om leverans kom paketet idag på sekunden rätt klockslag så tack för den servicen DHL . 

Till det lite sorgliga för att göra en lång historia kort lärde jag  känna en äldre man i Canada vid namn Bernard Gale och vi huserade på samma  Amerikanska fotoforum å la upp bil bilder . Och han hade stora kunskaper i äldre bilar . Men efter några år så lade man ner det forumet pga olika orsaker så vi tappade kontakten men av en ren slump när jag sökte en annan person så dök hans namn upp så på vis hitta vi varandra igen . Och vi "pratade" via mesenger om allt möjligt . Men efter två år som slutade det komma inlägg på hans tidslinje och funderade länge på varför men misstänkte att något hade hänt för det va inte likt honom . Men så en dag fick jag se ett PM från honom det var hans dotter som medelade att han vandrat upp till himlen . Det kändes som att det va en god vän som vandrat vidare och idag kom det en påminnelse på facebook att han fylde år . Och en ledsam känsla kom från ingenstans . Tänk att man kan känna så över en person man aldrig träffat i verkligheten . 

Men så lite bilder oxå från gårdagens lilla fotorunda vid sjön Lygnern i Sätila . 

Så må nu bäst ni som läser min blogg 

Mvh Affe 

Inlagt 2020-09-16 18:47 | Läst 176 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Sorgligt det där med din vän som gick bort det förstår jag! Dina bilder är riktigt spännande och det fina djupet gillar jag mycket! Alltid roligt med fina gluggar det piggar upp!
Gillar speciellt andra sv/vita..
Mvh/Gunte..
Sista bilden, där vandrar blicken upp å ner och upp å ner ... med andra ord: bra bild!
Beklagar! Stämningsfulla bilder, på lite olika sätt.
//GöranR