Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Lite skrot i svartvitt

Som rubriken säger så blir dagens bilder två stycken svartvita bilder tagna vid Sju strömmar i Torestorp för ett par veckor sedan och om vädrets makter är på min sida i morn så kommer det fler skrot bilder för jag å min bonus dotter ska åka till en övergiven fabrik 

 . 

Så må nu best ni som läser min blogg 

Mvh Affe the carbuff 

Inlagt 2016-03-25 23:56 | Läst 385 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Mycke "bra ha" saker där.
Svar från Affe.R 2016-03-26 14:26
jupp det va ju det och jag stod en bra stund å försökte pussla ihop dom för jag såg att dom på något sett hörde ihop . Men kom på det efter jag kommit hem att det naturligtvis är delar till kvarnstenen dom ligger på