Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Morups marknad "bilar"

Vi tog oss ifrån tomt o rabattbestyren  i lördags å for iväg på lite efterlängtat "äventyr" till bla Morups veteran marknad å jodå det är en bra å trevlig marknad med inte allt för mycket loppis grejer som tyvär allt för ofta tar överhand på många veteran marknader . Men hittade inget av det jag letade efter så det vart till å fota på finbils parkeringen i stället så håll till godo med dessa bilder 

Så må nu best ni som läser min blogg 

Mvh Affe the carbuff 

Inlagt 2015-07-12 20:42 | Läst 737 ggr. | Permalink
Va!?
Den där sista var något helt nytt för mig, trots att jag har intresserat mig för Studebaker så länge jag kan minnas. Lilla Larken har jag sett som herrgårdsvagn, men ingen sån där.
Efter lite googlande kom jag fram till att det bör vara en Studebaker Conestoga Wagon. 1954 års modell skulle jag tro.
Hej Alf.
Jag vet nu din egen stil med bilfoto - låg vinkel och mättade färger.
Jag undrar om du använder skylight filter?
Den lilla Fiat 500 och den orenoverade Studebaker - super min smak
Med veteran hälsning från Erik / DK
Svar från Affe.R 2015-07-13 00:11
Nix inget skylight filtet men där imot så har jag oftast använt ett polariserings filter när jag fotar bilar. Och även börjat använda blixt på vissa bilder. Dock inte på dessa utan här har jag bara använt pol filter
Erik Madsen 2015-07-13 09:45
UPS - jag menade också POL-filter.
//Erik/DK
Där kom dom, du hittade också lite smått och gott ser jag, hundkojan är ju för fin.
Men den patinerade -47-48 Forden är favoriten, och pickisarna så klart!

Kenneth
Det var många tjusiga ekipage du fann! =)
Svar från Affe.R 2015-07-15 15:57
Missade tyvär en del gobitar då vi gick till marknaden först men det kommer fler bilder i helgen då det är wheels n wings nu på lörda :)
Den sista var fin
Ser lite ut som Citroen tycker jag
Svar från Affe.R 2015-07-15 15:59
Där sa du en sak Bengt nått jag inte tänkt på men visst är den lik en Citroen el kanske mer rätt å säga att cittran är lik denna Studebaker för den kom ut före cittran