Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Motljus bilder i kvällsolen o nej det är inte bilar utan ja vadå ??

Ja detta är väl inte bilder man räknar med från en bilfreak som mig men vad är det man säger även solen har fläckar . Å nej jag har inte fotat solfläckar utan bara nyttjat det mjuka varma kvällsljuset som blir så här på hösten när solen går ner . Och ja vad är det på bilderna då ja kika så får ni se

tyvär så kom det med ett ogräs i förgrunden och jag har provat å klona bort men då himlen är lite olika i ljuset så vart det inge bra så ja ni som läser min blogg ni får helt sonika leva med detta

Så må nu best ni som läser min blogg

Mvh Affe the carbuff

Inlagt 2014-09-20 23:01 | Läst 763 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Din sista bild är helt underbar. Storslaget och vackert.
Fina motljusbilder, den tredje bilden är dagens favorit pga. kompositionen och ljuset.
Jag är själv väldigt förtjust i motljus, det ger spänning i bilder.
Håller med föregående skribenter, detta var fint! Motljusbilder är nått speciellt.
Mvh!
Inte mycket som går upp mot höstljuset, vilket du visar i dina bilder! Den sista dagens favorit! Ha det bra! Yvonne
Gör ett svar då ni som skrivit tycker ungefär samma sak med en gemensam bild den sista . Och just den sista den bilden fick följa med som bonus bild mest då jag inte gillar den där "skuggan" av blomman som knappt syns . Men inte trodde jag att den skulle gillas utan trodde mer på bilden ovanför men ack vad man bedrog sig . Men detta visar ju att en bild som jag inte gillar kan gillas av 10 andra så man får nog börja se på mina bilder ur ett annat perspektiv å lägga upp fler bilder som jag inte gillar . Men kul att ni gillar den lite synd att inte fler av dom 188 som kikat in på min blogg skrivit något för det vore kul å veta vad dom gillar oxå
Så må best
Mvh Affe the carbuff