Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Musik från två världar

Japp så är det det går att kombinera musik från världar Hmm vad tänker han på nu tänker ni som läser detta . Ja det kan man undra men i min värld så finns det två olika sorters musik den ena är en av tre är riktig Blues ja sådan som spelades på 30 upp till 50 talet från Missisipi å Delta blues gillas skarpt  lite udda men So What . Och vad är då den andra undrar ni  nu då förstås ?? Jo gamla tändkule motorer dom har en väldigt skönsång i mina öron . Okey jag tror att ni börjar få ihop detta . Nähä inte det  ! då får jag visa med en video hittad på ja det vanliga stället Youtube förstås    . Ja jag e nog en riktig kuf för många då jag är en rackarns så svår människa att stoppa nått fack . Då man är en långhårig å skäggig filur som kör en jätte lastbil kör Golf till vardags å en Kadett till sommar bil och lyssnar på Tung gung Blues o gillar gamla tändkule motorer o riktiga hotrods o gamla custom bilar  . Och framför allt gillar att fotografera se detta har folk väldiga problem med ibland . Men se det struntar jag för jag trivs med livet som det är för alltid retar man någon vilket jag gillar ja alltså å retas på ett skämtsamt sätt 

Så må best å tat lungt å "gunga" vidare i Bluesens tung gung 

Tjingeling 

Mvh Affe 

http://www.youtube.com/watch?v=0SmRypjAUcU&feature=related

Inlagt 2011-01-22 22:12 | Läst 1843 ggr. | Permalink