Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Några småkryp till många tjejers ve o fasa

Nä nu var jag lite elak men tyvär så är det väl så att många tjejer men ska väl tillägga även att det finns en heldel killar oxå som ogillar dessa små kryp o personligen så gör dom mig inget ont och dom är ju fina och många småkryp gör ju faktiskt oss människor en nytta då dom äter o fångar myggor å flugor i sina nät . Och tydligen så ska det finnas rätt gått om just spindlar under tjejens alltan men dom kan allt som oftast bara fångas på bild nattetid med hjälp av ficklampa så håll ut så kommer det nog inom kort ett par till bilder på spindlar . Men ni blir inte utan för här kommer två gamla bilder för om jag nu inte minns fel så är dom tagna för tre år sedan och dessa småttingar är är just småttingar då jag snubbla över ett spindelbo vid Mälaren så dom på bilderna är ca 3-4 mm stora

Så må nu best ni som läser min blogg

Mvh Affe the carbuffInlagt 2014-03-27 17:55 | Läst 934 ggr. | Permalink
Är en av dessa "IIIIIHHHH!!!! Ta bort den ta bort den!!" tjejer :) Men jag gillar skarpt den sista bilden! Den är grym!
Spindlar inomhus...då flyr jag illa kvickt men spindlar utomhus och kameran är med, då går det bra. Av någon konstig anledning :)
Sista bilden är som tagen ur en skräck film, fy bubblan.
Ja jag är tjej och ogillar spindlar, men jag skriker ju inte halsen av mig och störtar iväg med vevande armar om jag ser en spindel intill mig. Kanske hoppar jag lite lätt åt sidan med skrikande inre. =)

//Johanna