Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Nytt jobb på måndag å lite nya bil bilder :)

Som rubriken säger så är det nytt jobb från å med måndag då det va sista dagen på det gamla då det endast va ett tillfälligt jobb så tajmade det ny jäkligt bra . Och det nya är betydligt trevligare jobb än det förra då jag körde sopbil och det nya så blir det till o köra ut byggmaterial till byggen bla vilket känns betydligt trevligare och ett pluss i kanten till är att jag får nästan två mil närmare till jobbet oxå 

Så har då bilträffarna börjar på riktigt igen då började vi med vårmönstringen i Borås som var igår vilket var trevligt o gemytligt som vanligt och i år fick även min gamla Kadett följa med in oxå hehe 

Så till lite bilder där ifrån lägger upp några nu å så kommer det fler i veckan 

Och jo måste väl lägga upp en bildstil som jag gillar och kanske även blivit mitt signum 

Så må best nu ni som läser min blogg 

Mvh Affe the carbuff 

Inlagt 2015-05-10 11:25 | Läst 762 ggr. | Permalink
Det är härligt med bilar. Jag ska se till att gå på fler bilträffar i år. Jag ser fram emot fler av dina bilder.

mvh Tommy
Svar från Affe.R 2015-05-13 17:25
D tycker jag du ska göra Tommy måste ju ha någon som håller stälningarna uppe i Stockholm nu när jag rymt där ifrån hehe
Sista bilden är en surrealistisk höjdare. Den gillar jag.
Mvh/Jörgen
Svar från Affe.R 2015-05-13 17:26
Visst är den lite surrealistisk gillar det stuket på den här bilden oxå