Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Old school "bilar"

Som rubriken säger old school o detta e något som jag gillar skarpt när det gäller bilar och då spesielt Hotrods å custom byggen . Och då ska dom helst va byggda i en stil som man byggde bilar från sent 30 tal upp till mitten av 50 talet . Men nu gillar man ju oxå foto och så  hittade jag på silver efex programet som låg på min externa hårdisk å "skräpa" så jag dammade av det med ett gäng bil bilder som passade utmärkt för old school bilder så till bilderna och en teeser bild har ni ju redan sett för nått inlägg sedan så här e bilderna å säg gärna vad ni tycker om bilderna

Så må nu best ni som läser min blogg

Mvh Affe the carbuff

Inlagt 2013-09-21 20:35 | Läst 1207 ggr. | Permalink
Snyggt redigerade bilder och häftiga bilar Affe :-)
Starka bilder med känsla. RIktigt coola bilder på fina bilar. Redigeringen matchar som klippt och skuret!
Ha en bra helg!
Grymmebilar - fräckt Alf. Ha det gott, LO
Häftigt! Jättebra bilder!
Ha det fint Affe!
Jon Anders
Det blev ju verkligen ett härligt gammal stuk på bilderna! Snyggt!
Snyggt! Passar i svart-vitt.
Kul att så många gillar mina bilder. Och visst passar bilarna i svart/vitt . Men jag ska inte ta åt mig hela kakan av beröm för det e väl silver efex som gjort det mesta jobbet då jag mest använt färdiga mallar hehe
Mvh Affe