Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Premiär för foto fika med överaskning :O)

Som rubriken säger så var det premiär för min del att åka på foto fika å träffa ett gäng glada fotografer på Arlanda  . Jag åkte dit på lite vinst och förlust då byggnader inte riktigt är mitt gebit av fotografering men jag tänke va fasiken man kan ju alltid prova man har ju inget att förlora + att det kan vara kul å träffa lite nytt folk oxå och jag ångrar inte att jag åkte dit då det vart trevlig träff och  en klart kul överaskning som var att vi fick följa med upp till Per Ottenströms arbetsplats dvs upp i flyg ledartornet som ska ha ett  STORT TACK för att du tog med oss upp . Så nu  blir det helt klart fler foto fika träffar . Och kul å träffa er alla trevliga som var  där  oxå ingen nämd å ingen glömd då jag inte riktigt kommer ihåg alla namn för man har som någon av er sa ett teflon minne hehe 

Och här  kommer dagens motiv och som jag skrev i Lena Pesulas blogg detta motiv  kommer nog  upp i fler bloggar 

Oc h den här bilden tog jag lite random bara men upptäkte när jag la upp bilden i light room å förstora den så såg jag att det är kompis taxi som är på bilden 

Så må best ni som läser min blogg 

Mvh Affe bilfotografen 
Inlagt 2012-01-07 15:17 | Läst 776 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Trevligt att träffas i verkligheten. Roligt med taxin. Ibland blir det sådana där sammanträffanden
/J-O
Kul att ses, Affe! Fina bilder!!!
Vad roligt att du dök upp Alf. Det blev en fantastiskt trevlig dag och det var roligt att se var Per arbetar.

/Torbjörn
Kör ett gemensamt inlägg till er tre och säger det samma trevligt å träffas i verkligheten och som jag skrev så blir det till å dyka upp på fler fotofika :O)
Riktigt stämningsfull bild på taxin ju! Du har en skön blogg tycker jag.

Ha det gott! /Thomas
Tack för sällskapet! Har just publicerat bilder men det blev mest på er andra.... Fast ska nog visa även annat under söndagen.
Gillar även jag taxibilden. Bra fångat =)
Kul att träffas Alf och vi ses ju igen enligt uppgift. Det blir bra det. :)