Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Sågverk o "laxtrappa" å jo det fanns även fillidutter oxå

Som jag skrev i gårdagens inlägg så va vi till ett gammalt nerlagt sågverk som ligger inte mer än 6-700 m hem ifrån . och det där som jag avsluta me å gå över ån efter vatten jo jag fick lov å ta mig över ån för att komma in på sågverks området . Men det va rätt rensat på kuliga grejer där oxå va bara tomma hus kvar llite tråkigt då jag hade förväntat mig lite mer roliga gamla maskiner å fota . men lite grejer fanns det ju

O vad detta är för något vet jag faktiskt inte

å så va det där me vattnet jo det va en å som jag va tvungen å ta mig över och den har en damm som ligger i höjd med sågverket . Och även en gammal vadrings trappa för fisken

Och så en Fillidutt oxå

Så må nu best ni som läser min blogg

Mvh Affe the carbuff

Inlagt 2013-09-17 21:08 | Läst 1347 ggr. | Permalink
Du har levererat riktigt spännande bilder, såna där ställen är spännande o man känner sig som en liten detektiv när man går in på avspärrade områden. Ha det bra Affe, LO
Svar från Affe.R 2013-09-18 20:20
visst e det lite spännande å va på förbjuden mark dock så var det inte så inhägnat fanns bara staket på en kort sida av planen var nog mest för att hindta att folk kunde köra bil in på området
Vilka vackra bilder och vattenfallet blir min personliga favorit idag! Vilket vattenfall!!! Det är ett riktigt drömvattenfall för oss som är galna i det! =)
Men din Fillidutt var väldans söt! =)
Svar från Affe.R 2013-09-18 20:59
Visst e det fint med vatten fall kommer fler bilder från samma ställe hehe å visst e filliduten söt å även den första som jag lyckats få riktig skärpa på
Mvh Affe