Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Snabb leverans

Som rubriken säger snacka om snabb leverans för jag beställde nya flugor inför sommarens äventyr igår och till min stora förvåning så  dök den lilla asken upp idag mindre än 24 tim efter att jag beställde den Och till min andra förvåning så betalar jag inte mer än vad asken var pris satt till på sidan där jag köpte den klart posetivt är ju sådant som gör att man köper sina grejer där fler gånger för det var första gången jag handlade där ifrån . Dock så visste jag om att dom har bra kvallite på sina flugor men det är min far som beställt där ifrån tidigare så jag har alldrig tänkt på detta förut 

Och vad heter firman då jo Flugor.se en klart rekomenderad firma att handla ifrån om man är flugfiskare och är för lat att binda egna . 

Mvh Affe 

Inlagt 2010-12-30 12:36 | Läst 1643 ggr. | Permalink