Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Snubbla över en "liten" kranbil

Jupp så jäkligt va det att jag snubbla över en "liten" kranbi" idag 

Så, må nu bäst, ni som läser min blogg 

Mvh Affe the carbuff 

Inlagt 2016-03-15 21:54 | Läst 398 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Så kul att du börjat blogga igen, eller är det jag som bara missat att kolla?
Jag gillar dina bilder och din blogg, ha det gott!
/Thomas
Svar från Affe.R 2016-03-15 23:15
Näää du har nog inte missa något bloggen har legat nere ett tag på grund av div orsaker mest tid faktiskt. Men det har inte vart några tråkiga orsaker utan jag har nu mer blivit med hus å sambo. Och det har vart lite hus renovering å lite annat som gjort att tid inte funnits Men tanken är att jag försöka hålla igång bloggen lite mer från å med nu. Och så är tanken oxå å satsa mer tid på foto så bilder kommer