Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Stoppad i ett fack

Då jag som person är en som har väldigt svårt att gå i "koppel" el följa gängse oskrivna regler å inte sticka ut el vara annorlunda . Utan jag  försöker alltid gå mina vägar å göra som JAG vill å inte vad andra tycker att man ska göra . Ta bara en sak som detta med att alltid å då menar jag ALLTID ha kameran med mig det är vissa människor som har välldigt svårt att förstå det så man får höra rätt ofta har du kameran me dig nu igen å varför tar du med den jämt finns väl inge kul att ta bilder på här . Jag bryr mig inte nu mer så mycket om det utan jag bara tittar på dom med en liten allvarlig blick så får dom ett ärligt svar SKIT I DET DU !! vilket brukar ta skruv å reta dom ännu mer men oftast så fattar dom gallopen 

Å hjälper inte det så brukar jag fråga vad dom tar bilder på då kommer det ett njae lite semester bilder på katt ungar å en stackars hund skrälle el så blir det väl nått hus som är helt  ointresant då hälften är borta . Å oftast så kommer en mot fråga på vad jag tar för bilder ? Så jag brukakade ha en fin solnedgångs bild liggandes i minnet förut  så jag visade den så frågade dom genast vart är den här fina bilden tagen ? på vägen hem från jobbet då brukar dom tystna å byta samtals ämne HeHe  .El något som vissa även har svårt att acceptera är att jag singel å man kan ju undra vad folk har me det att göra å varför jag är det beror mest på mig själv då jag har väldigt svårt att ha en relation med det motsatta könet och ja jag har prövat ett x antal gånger med det funkar bara inte  då man är lite av en ensamvarg och en envis sådan oxå då jag oftast känner mig inträngd o låst då jag inte kan gå å komma som jag vill  men dock inte osocial på något sett då jag har folk hemma på middag å fika lite titt som tätt men då blir det på mina premisser så att säga

Å sedan att man har 2 intressen till bilar å fiske fattar inte heller folk . Och nu när man har en blogg oxå gör att dom har väldiga problem att få mig å passa in i ett specielt fack då jag som pussel bit inte passar i något fack alls .Vilket oxå nånstans gör att jag gillar läget just för att bara retas med folk HeHe

Så varför ska det vara så svårt att fatta att man ska ta folk som dom är å ge fan i å katalogisera folk

Opps så seriös detta vart då i jämförelse med igår :0)

Mvh Affe

Inlagt 2010-08-06 20:02 | Läst 772 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera

Helt rätt, var dig själv och gör vad du gillar, kan inte folk acceptera det så är det deras fel...
Mvh Rickard