Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Tbax i stan igen :O(

Såå då var man tbax till verkligheten igen å i morn slår vardagen en i ansiktet kl 05.00 igen o det känns ju så jätte kul så man hjular å slår kullerbyttor . Nää föstog att ni inte skulle tro mig kan ju tillägga att arbets lusten ja den veti attan vart jag har förlaggt nånstans . Men för å inte bli långtradig med ett evig tragglande om varadagen så bjuder jag på en bild en "lite" annorlunda för å komma från mig . Kallar den svunna tider vilket var den tanke som slog mig då jag såg detta lilla uthus el vad man nu skall kalla det för . Lägger även in en lite grynig solnedgång över Grundsjön som en bonus bild 

Så må best nu ni som läser min blogg 

mvh Affe The carbuff  

Inlagt 2012-08-19 23:05 | Läst 1345 ggr. | Permalink
Välkommen tillbaka :-) Själv gick jag upp 04.00 idag och fotade soluppgång. Det blev väldigt bra bilder, rekommenderar dig att fota soluppgång när du ändå är uppe tidigt..
Välkommen tillbaka från vildmarken Affe.
Hoppas dagen går fort så du inte märker att du varit på jobbet.
Skön skymnings bild.
Ha det.
// Tommy
Härlig skymningsbild med finfina färger!