Som rubriken säger här dyker det upp lite diverse bilder å prat om vad som händer på jobbet å på fritiden vilket innerbär en del jobbar bilder då man gör div å inte så vanliga kran lyft jämt . Å fritid ja där kan det dyka upp vad som helst

Tbax till ruta 1 igen el lite bil bilder igen

Som rubriken säger tillbaks till ruta 1 me andra ord lite nya bil bilder som är tagna i torsdags kväll utan för mitt garage på en kompis Cheva 55a en svensk byggd 4 dörrars Chevrolet Va!!! vadå svensk byggd Chevrolet är inte den amerikansk jo presis men ingen regel utan undantag . För både GM och Ford hade en monterings fabrik i Stockholm GM hade sin i Värta hamnen och Ford hade sin fabrik där bla Wolksvagen ligger idag i Hammarby hamnen . Och man monterade bilar där till slutet av 50 talet lite osäker men tror att GM höll ut längst och monterade bilar fram till 59 men som inget jag går ed på .

Så lite bilder då och som vanligt så är dom i min egen stil men det kommer en hel bild på bilen oxå inom kort

Så må nu best ni som läser min blogg

Mvh Affe the carbuff

Inlagt 2014-04-06 00:03 | Läst 962 ggr. | Permalink
Hej Affe
Jag föredrar första bilden
Har hört sägas att det finns många sommarstugor I Stockholmsområdet som är byggda av de lådor som bildelarna levererades i. De var stora och gjorda I bra material.
Fin vårbild den första. Och en kul ventilhatt på sista!
/Ylva
Svar från Affe.R 2014-04-08 22:09
Jodå Ylva det stämmer finns några av dom kvar fortfarande i ""skogarna" här omkring 08 stan